Is jouw secretariaat in balans?

Posted on


Natasja van der Woude is een executive assistant/projectondersteuner, beschikbaar wanneer u een tijdelijke vervanger nodig heeft voor uw huidige Assistant of wanneer er voor een specifiek project extra ondersteuning nodig is. Daarnaast heeft zij zich verdiept in de veranderingen die momenteel plaatsvinden in de ondersteunende rol van secretaresse.

In de afgelopen jaren is Natasja werkzaam geweest bij diverse bedrijven, in management ondersteunende functies. Hierdoor heeft zij snel inzicht in de verschillende hoofd- en bijzaken die er spelen. Zij kan ook duidelijk prioriteiten stellen en als een spin in het web, verschillende taken naast elkaar afhandelen.

Natasja is gewend en in staat contacten op alle niveaus te leggen en te onderhouden en zaken van anderen gedaan te krijgen. Servicegerichtheid, flexibiliteit, discretie en collegialiteit zijn eigenschappen die op haar van toepassing zijn.

Zij heeft uitstekende communicatieve vaardigheden en een professionele, pro-actieve werkhouding. Daarnaast heeft zij oog voor detail en kwaliteit.

Kernwoorden: professioneel, organisatietalent, servicegericht, accuraat, communicatief, proactief, perfectionistisch, gedreven, flexibel, innovatief, stressbestendig en betrouwbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *